مجتبی اعلایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: جایگاه مرز بین المللی مهران در ایجاد ظرفیت های جدید اقتصادی کشور و استان ایلام موثر است.
اعلایی از برنامه های ویژه دولت در بخش صادرات و واردات خبر داد و افزود: دولت دهم سعی دارد با اجرای تصمیمات و برنامه های مناسب، افزایش صادرات و ساماندهی واردات را در مرزهای کشور بهبود بخشد.
این مسئول اضافه کرد: در مجموع برای رونق بخشیدن به صادرات استان ایلام باید عملیات صادرات کالا در مرز مهران ضابطهمند شود.
وی با تاکید بر تسهیل امور در بحث صادرات و واردات بازارچه مرزی مهران، ادامه داد: حذف کلی عوارض و تعرفه ها از اقلام و کالاهای صادراتی برای رسیدن به این اهداف در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار ایلام تصریح کرد: ایجاد صنایع صادراتی در این شهرستان زمینه توسعه صادرات در مرز بینالمللی مهران را فراهم میکند.
اعلایی بیان داشت: بر این اساس باید بخش خصوصی متوجه این ظرفیتها شود و این وظیفه مسئولان مرتبط با موضوع است.
استاندار ایلام گفت: یکی دیگر از برنامههایی که باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد حذف صادرات کالاهای غیر استاندارد و جزئی در مرز بینالمللی مهران است.
استاندار ایلام با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی در مهران ایجاد میشود، گفت: از هفت مرحله مطالعاتی اجرای طرح این منطقه اقتصادی، چهار مرحله آن به اتمام رسیده است.
این مسئول اضافه کرد: برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در جنوب استان ایلام باید زیرساختهای مهم آن در منطقه فراهم شود.
وی با بیان اینکه بازارچه مرزی مهران در زمینه زیرساخت ها از بهترین مرزها در کشور است، گفت: خوشبختانه در این بخش با اقدامات صورت گرفته و انجام برنامه های پیش رو هیچ گونه مشکلی نخواهیم داشت.
وی عنوان کرد: با بررسیهای به عمل آمده سیمان مهمترین مصالح مورد نیاز کشور عراق برای بازسازی است.
این مسئول ادامه داد: کشور عراق در کنار دیگر مصالح ساختمانی به سیمان نیاز ویژهای داشته و مصمم است این محصول را از کشور ایران اسلامی و از راه مرز مهران تهیه کند.
اعلایی افزود: با عنایت به اینکه 13 درصد مجموع صادرات به کشور عراق در مرز مهران به سیمان اختصاص یافته باید مسئولان امر در این راستا عنایت ویژهای داشته باشند.
استاندار ایلام از رشد 100 درصدی صادرات کالا از مرز مهران در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
نظر شما